Scandina

Kvalitet er vår høyeste prioritet

scroll-down

Bli med på det vinnende laget

Scandina er et konsulentselskap som skaper profesjonelle forhold mellom dedikerte arbeidere og pålitelige arbeidsgivere i hele Norden. Vår visjon er å bli et av de ledende rekrutteringsbyråene i Europa.

section1_image_left

Søker du jobb?

section1_image_right

Behov for ansatte?

0 +

Fornøyde klienter

0 +

Facebook følgere

0 +

Instagram følgere

Om oss

Historie

Vår historie begynner i 2016 da Vuk Simić og Nikola Milosavljević, som begge har en omfattende nasjonal og internasjonal erfaring innen gjestfrihet, kommer på ideen å åpne et konsulentselskap som skaper profesjonelle forhold mellom dedikerte arbeidere og pålitelige arbeidsgivere i Norden. Etter 3 år med ideutvikling og godt kjennskap til nordiske kulturer, etablerer vi selskapet i 2019 med hovedkontor i Beograd, Serbia.

Our Work

Det som gjør Scandina forskjellig fra andre er at vi behandler hver klient med høy kvalitet og maksimal sikkerhet. Vi har nødvendig erfaring og kunnskapsevne til å gi våre kunder service på høyeste nivå. Scandina bryr seg like godt om våre klienter som vi har partnerskap med, samtidig som vi tar godt vare på alle kandidater som søker jobb via oss.

Scandina i fremtiden

Vår visjon er å bli det ledende konsulentselskapet for gjestfrihet i Europa. Scandina vil alltid imøtekomme behovene til alle våre klienter ved å tilby service av høy kvalitet og en sikker virksomhet. Vi ønsker å tilføre klientene våre verdi gjennom tjenester, partnerskap og kunnskap som vi besitter.

Contact Us

Bruk kontaktskjemaet under for å komme i kontakt med oss, så svarer vi deg så snart som mulig

info@scandina.com

+381 64 3201668

Mosorska 13
11000 Belgrade