Scandina

Kvalitet je naš glavni prioritet

scroll-down

Budite deo pobedničkog tima

Scandina je konsultantska agencija koja stvara profesionalne odnose između predanih radnika i pouzdanih poslodavaca u nordijskim zemljama. Naša vizija je da postanemo vodeća kadrovska agencija u Evropi.

section1_image_left

Tražite posao?

section1_image_right

Potrebni su vam radnici?

0 +

Zadovoljnih klijenata

0 +

Facebook pratilaca

0 +

Instagram pratilaca

O nama

Istorija

Naša priča počinje 2016 godine kada Vuk Simić i Nikola Milosavljević, sa svojim nacionalnim i međunarodnim iskustvom u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, zajedno dolaze na ideju da otvore konsultantsku kompaniju koja nudi pomoć ugostiteljima i hotelijerima oko zapošljavanja u skandinavskim zemljama. Nakon 3 godine razvijanja naše ideje i upoznavanja radnog tržišta, kao i skandinavskih kultura, 2019 godine otvaramo kompaniju za konsultacije sa sedištem u Beogradu.

Our Work

Ono što nas čini drugačijim od drugih jeste to što svakom klijentu pružamo maksimalan kvalitet i sigurnost. Mi posedujemo potrebno iskustvo i sposobnost kako bi našim klijentima pružili usluge najvišeg nivoa. Scandina se podjednako brine o svojim saradnicima koji nude posao, kao i o svim kandidatima koji su u potrazi za istim.

Scandina u budućnosti

Naša vizija je da postanemo vodeća konsultantska kompanija za ugostiteljstvo i hotelijerstvo u Evropi. Mi u Scandini želimo da kvalitetnim radom i sigurnim poslovanjem zadovoljimo potrebe naših klijenata. Takođe, cilj nam je da stvorimo vrednost za naše klijente kroz usluge, partnerstva i znanje koje posedujemo.

Nauči norveški

Mitrić Darko je profesor sa dugogodišnjim iskustvom u podučavanju norveškog jezika. Preko 2000 učenika je prošlo kroz našu školu. Kombinujte jezičke veštine i Scandina će odabrati najlepšu novu avanturu za posao i put u Skandinaviju za vas.

Odaberite željeni nivo norveškog: A1/A2 (početni), B1/B2 (srednji), C1/C2 (napredni) i pošaljite nam email na naucinorveski@scandina.com kako bi započeli kurs.

Contact Us

Kontaktirajte nas putem naše digitalne forme ispod, a mi ćemo odgovoriti u najbržem mogućem roku

info@scandina.com

+381 64 3201668

Mosorska 13
11000 Beograd